For hvem

Familieskolen er for alle som vil ha et godt samliv med sin kjære, uavhengig av samlivsform, verdier og livssyn. Og for foreldre.

Noen er så forutseende (smarte) at de starter med dette tidlig i livet sammen og gjentar ulike samlivsopplegg med jevne mellomrom, andre får ideen etter tiår sammen. Noen venter (litt) for lenge, til utfordringene hoper seg opp.

Alle vil ha nytte av samlivskurs eller foredrag og «Tid for To». Familieskolen driver ikke parterapi for dem som sliter aller mest. Vår mangeårige erfaring er at alle, uavhengig av alder, samlivstype og livssyn får utbytte av oppleggene og opplever det relevant å være med.

Familieskolen arrangerer åpne samlinger selv, og kan inviteres til å holde temakvelder eller kurs. Dersom du ønsker at vi holder et seminar eller kurs for en spesiell målgruppe; foreldre i en barnehage, konfirmantforeldre, i en bedrift eller organisasjon, en menighet, for fagpersoner, … ta gjerne kontakt.

"Hvorfor har vi ikke gjort dette før?"

mannlig kursdeltaker